Annons
Artiklar > Test: Think Tank MindShift FirstLight+ 35L - För dig som vill bära bekvämt och flyga med din utrustning

Test: Think Tank MindShift FirstLight+ 35L - För dig som vill bära bekvämt och flyga med din utrustning

FirstLight+ finns i två storlekar: 35 liter och 46 liter. Dessa väskor är en vidareutveckling av den tidigare serien FirstLight med väskor i storlekarna 20, 30 och 40 liter.

 
Plus

Ytterligare en väska har sett dagens ljus, och denna gång är det en modell som är inriktad på fotografer som gärna ger sig ut på äventyr. Think Tank MindShift FirstLight+ 35L är en välkonstruerad väska med god ergonomi – och väl tilltagen prislapp.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2024-03-08.

2 Kommentarer

TheInvisibleJackal 2024-03-08 15:28  
Noterar att den öppnas framifrån, vilket innebär att man lägger ifrån sig den med bärremmarna, ryggsidan mot snö, lera, sand eller vad som nu finns där man lägger ifrån sig ryggsäcken. Ingen bra lösning. Dessutom kommer den långfingrade medborgaren åt utrustningen så mycket behändigare om så önskas.

/Jörgen
PMD 2024-03-13 00:43  
Om man flyger med ett flygbolag som har snål viktgräns för kabinbagage så får man ha en jacka med många och stora fickor.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning