Annons
Kalender > Visa aktivitet

Letters av Mia Galde

19 september - 27 oktober
Plats: Galleri RALF på Marie Laveau Stockholm | www.galleriralf.se

Mia Galdes liv har kretsat kring fotografi sedan tidiga tonåren då hon utbildade sig på Riddarfjärdsskolan i Stockholm. Hon deltar idag gärna i workshops för att utvecklas och inspireras. Hon har bland annat deltagit i kurser av Anders Petersen, Joseph Rodrigues, Sarah Moon och Antoine d`Agata. För tillfället deltar hon i en årslång workshop tillsammans med JH Engström och Margot Wallard.
Genom åren har hon använt sin kamera som ett verktyg att försöka förståsig själv och sina upplevelser av världen och möten med andra. Bilderna blir som brev, som hon skickar till sig själv. Fragment av delar av livet självt. Dagdrömmar och pusselbitar utan plats i nuet, men som i ett större sammanhang bildar en enhet. Det blir lite som en David Lynch-film. Vagt, vackert, otäckt, faschinerande, surrealistiskt och i ett sammanhang något som är subjektivt tolkningsbart. Vad du ser, kanske inte alls är det Mia ser. Och det spelar ingen roll!
Hon är idag engagerad i en rad personliga projekt, där ”Letters” är ett pågående sådant. Hon inspireras av staden och de spår dess invånare lämnar. Men hon inspirerar även andra, inte bara på Fotografiska, där hon jobbar som lärare i fotografi, utan även här och i sociala medier med sina suggestiva och vackra bilder. Det är lite som Gunnar Ekelöf skrev: ”Jag bor i en annan värld, men du bor ju i samma”

G A L L E R I R A L F 

Galleri RALF drivs av fotograferna Ulf Berglund och Johan Bergmark och huserar på Marie Laveau.

 September 2013 
M T O T F L S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS