Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Deadline för Fotoboken om Sverige

Deadline för Fotoboken om Sverige

Måndagen den 30 juni är sista dagen att skicka in bilder till projektet "Fotoboken om Sverige". Kravet på bilderna är att de ska visa en annan sida av Sverige, och att du som fotograf är yngre än 30 år.
Foto: Ola Möller

När alla bilder har kommit in ska ett antal bilder att väljas ut och sammanställas till en fotobok. Målsättningen är att boken ska visa unga människors bild av Sverige, istället för den traditionella med röda stugor och midsommarstångar. Projektet är helt ideellt och tryckningen finansieras av EU:s ungdomsinitiativ. De som blir publicerade får nöja sig med äran.

Projektledaren Ola Möller kan inte säga exakt hur många bilder som kommit in såhär långt, men han är positiv.
– Det är mycket folk som skickar in bilder nu. Det känns schysst. Det känns som vi har kommit ut till väldigt många personer, säger han.

Bilden har Ola själv tagit, och är ett exempel på hur bilderna kan se ut. För Ola är det typiskt svenskt att sitta och spela tevespel med polarna och bara ha kul. För fler exempelbilder kan du kolla in på Olas profil på Flickr.

Ladda upp dina Sverige-bilder på bokens hemsida.

Publicerad 2008-05-27.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS