Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Öppna samtal med Denise Grünstein och Stina Brockman

Öppna samtal med Denise Grünstein och Stina Brockman

Denise Grünstein och Stina Brockman bjuder in varsin gäst för ett samtal på Moderna Museet i Stockholm. Båda samtalen äger rum nu i september.


Här är Moderna Museets egen text om evenemanget:

"Denise Grünstein i romantikens trädgård"
12 september kl 18.00

I serien ”Öppna samtal” bjuder Denise Grünstein in Bo Nilsson, chef för Liljevalchs konsthall. Samtalet äger rum onsdag 12 september kl 18 i utställningen Figur i lansdskap. I det öppna samtalet ger Bo Nilsson sin syn på Denise Grünsteins förhållande till romantiken. I utställningen använder konstnären naturen som en spelplats och symbol för de romantiska idealen.


"Inre Kroppar"
19 september kl 18.00

Stina Brockman bjuder in Erik Centerwall, som har 30 års erfarenhet som sexualupplysare och är författare till ett 20-tal böcker.
Tillsammans med Stina Brockman har han skapat begreppet ”Den inre kroppen” för att förstå och skapa förståelse för vårt förhållande till den egna sexualiteten.

Inför utställningen Sexy Eyes har Stina Brockman särskilt intresserat sig för manlighet med feminina drag. Hon menar att de män som har såväl kvinnliga som svaga sidor blir både manligare och mänskligare.

Utställningarna Figur i landskap samt Sexy Eyes pågår till och med 23 september.

Publicerad 2001-09-04.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS