Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Skicka in till sommarens tävlingar!

Skicka in till sommarens tävlingar!

2008 års fjärdepristagare i tävlingen Festimage blev Oleksandr Hnatenko.
Nu på våren är det hög tid att skicka in ditt bidrag till sommarens fototävlingar. Vi har samlat länkarna till tre av dem.

Den tredje upplagan av F/Stop International Photography Festival kommer att hållas i Leipzig, Tyskland mellan den 1-7 juli. 20 april är sista datumet att skicka in bilder. Årets tema är "Where Do We Go from Here?”. Att skicka in kostar 20 euro per bild.

Festimage International Image Festival som anordnas i staden Chaves i norra Portugal är nu öppen för internationella deltagare. Tävlingen har inget specifikt tema, vilket innebär att alla stilar och uttryck är tillåtna.

Den enda begränsningen är att du endast får skicka in en bild. Du kan skicka in ditt bidrag fram till den 14 maj. Vinnarna kommer att offentliggöras den 15 juni.

I New York hålls tävlingen IPA- International Photography Awards som är öppen för alla över 18 år. Proffs och amatörer tävlar i olika klasser. För ett proffs kostar det 35 dollar att skicka in en bild och för amatörer kostar det 25 dollar. Vinnaren av titeln "International Photographer of the Year" får motta 10 000 dollar och en Lucie-staty. Deadline är den 28 maj.

Publicerad 2009-04-14.

1 Kommentarer

Kemal Sahacic 2009-04-14 17:34  
Mycket bra och nyttig information om tävlingar.
Bra jobbat!
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS