Annons
Artiklar > ON1 Photo Raw 2024 släpps snart

ON1 Photo Raw 2024 släpps snart

Uppdaterad raw-hanterare ska vara ännu enklare och snabbare.

Den nuvarande versionen av ON1 Photo Raw har en rad AI-funktioner som brusreducering och teknik för att interpolera bilder. Den kommande versionen ON1 Photo Raw 2024 och ON1 Photo Raw 2024 MAX har ett uppfräschat interface som enligt företaget bland annat ska var mer snabbjobbat.

Företagets filosofi är att bildbehandlingen ska vara så enkel som möjligt och bestå av väldigt få handgrepp. Hur det blir i realiteten sedan för olika användare återstår att se.

Brilliance AI ska automatiskt förbättra bilderna, bland annat genom att analysera till exempel himmel, vatten och lövverk. Programmet ska även automatiskt förbättra färg och tonerna i bilderna. Det finns cirka ett hundratal förinställningar att använda och det ska även gå att påverka resultatet manuellt. Programmet kan arbeta i batchar för att snabba upp arbetsflödet.

Hanteringen av metadata och sökord är också förfinad i den nya versionen. Texthanteraren och dess lager ska vara förbättrat. Läs om alla nyheter här. 

I Max-versionen får man bland annat 1TB lagringsutrymmet och man kan även använda programmet som en plugin till Photoshop.

Programmet går både att köpa och abonnera på och man kan förboka till ett lägre pris. Programmet släpps under hösten. ON1 Photo Raw 2024 kostar 1443 kronor och ON1 Photo Raw 2024 MAX 2597 kronor. Se hemsidan för aktuell månadskostnad.Publicerad 2023-09-15.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS