Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > ON1 Photo RAW uppdateras - blir 2022.5

ON1 Photo RAW uppdateras - blir 2022.5

Photoshopalternativet får uppdatering.

ON1 uppdaterar sitt bildbehandlingsprogram Photo RAW till 2022.5.

Programmet är tänkt att vara så enkelt som möjligt att använda. Det fungerar som raw-behandlare, bildorganisatör, bildbehandling och för olika effekter. Programmet fungerar till macOS och Windows 11.

I nya versionen ingår ON1 Resize AI, som vi tidigare skrivit om. Man ska även kunna arbeta i batchar.

Print Ready ska göra det enklare att skriva ut bilder, även här med möjlighet att arbetar i batch. NoNoise AI för filer som inte är i rå-format, som JPG, TIF och PSD, är utvecklat och ska vara effektivare.

Lens Correction och Sky Swap AI är även det verktyg som ska vara effektivare att arbeta med. Man har tillfört stöd för fler kameror - Canon EOS R5C, Panasonic Lumix DC-GH6, OM System OM-1, Leica M11, Fujifilm X-T30 II och Nikon Z9.

Uppdateringen är kostnadsfri om du redan har ON1 Photo RAW 2022. Har du tidigare versioner kostar en uppgradering 834 kronor. En fulllicens kostar 1043,55 kronor. Har du prenumerationstjänsten kommer en notifikation när det är dags att uppgradera.

Uppgraderingen ska släppas under juni månad.

Här kan du läsa om alla nyheterna i 2022.5.



Publicerad 2022-05-18.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS