Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Photomator 3.1 tar bort irriterande bandning

Photomator 3.1 tar bort irriterande bandning

Pixelmator uppdateras till Photomator 3.1 - ta bort störande ränder.

Photomator släpptes till Mac tidigare i år, innan fanns det till iPhone och iPad. Nu har Pixelmator-teamet släppt version Photomator 3.1. Programmet ska klara av att behandla cirka 650 olika RAW-format, kan processa bilder i batch och har en utvecklad AI-motor.

I senaste versionen har man lagt till verktyget Smart Deband. Med det ska man kunna eliminera de störande rand-liknande mönster som kan uppstå i vissa bilder, på till exempel himlar.

Programmet kan även öka färgdjupet i en bild till 16 bitar. Pixelmator Pro har sedan tidigare detta verktyg.

Photomator 3.1 finns i App Store och är kostnadsfritt att ladda ned, men kräver prenumeration för att kunna användas fullt ut.Publicerad 2023-08-29.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS