Annons
Artiklar > The PhotoGallery visar Women By Women

The PhotoGallery visar Women By Women

Ur utställningen Woman to woman.

 Pamela Hanné

”Det handlar om att skapa en mer inkluderande och jämställd fotovärld där alla har möjlighet att uttrycka sig på ett eget sätt.”

The PhotoGallery i Halmstad visar utställningen Women by women, med enbart kvinnliga fotografer. Det ska vara ett brett spektrum av stilar, tekniker och uttryck. Varje verk har en unik berättelse och förmedlar en personlig vision av världen. 

Att fotografera ur ett kvinnligt perspektiv handlar inte om att exkludera män. Det handlar om att skapa en mer inkluderande och jämställd fotovärld där alla har möjlighet att uttrycka sig på ett eget sätt. De handlar om att visa mångfald av mänskliga erfarenheter och att ge en röst åt alla – oavsett kön”, säger Pamela Hanné CEO The PhotoGallery och fotograf i ett pressmeddelande.

Bland fotograferna syns Neeltje de Vries, Lara Zankoul, Ava Valsten, Sylivia Blum, Pamela Hanné, Jane Brown med flera. 

Utställningen öppnar 27 september.

Foto: Neeltje de Vries

Foto: Neeltje de Vries

Foto: Neeltje de Vries

Foto: Neeltje de Vries

Foto: Neeltje de Vries

Foto: Neeltje de Vries

Foto: Neeltje de Vries

Foto: Pamela Hanné

Foto: Lara Zankoul

Foto: Lara Zankoul

Foto: Lara ZankoulPublicerad 2024-07-09.

1 Kommentarer

Hujeta 2024-07-11 21:26  
Finfina bilder, synd det är långt till Halmstad men kul att få se ett så pass ordentligt utdrag från utställningen här på webben när det är svårt att besöka.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning