Annons
Medlem > Medlemserbjudande > Medlemserbjudande på DaKine fotoryggsäck (1 650 kr)

Medlemserbjudande på DaKine fotoryggsäck (1 650 kr)

I samarbete med Szamer Sports presenterar fotosidan.se medlemsarbjudande på DaKine Reload fotoryggsäck.

Detta medlemserbjudande är en riktigt bra fotoryggsäck från den stora amerikanska tillverkaren DaKine. DaKine är stora på ryggsäckar och surfgrejjer (DaKines hemsida). Vi samarbetar direkt med DaKines återförsäljare i Sverige, Szamer Sports, så därför kan vi pressa priset rejält.

Leverans- och betalningsvillkor

Ryggsäcken kommer att skickas direkt från Szamersports och den kommer att levereras mot postförskott (frakt och postförskott inkluderat i priset). Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.



-

DaKine Reload - volym 47 liter, 51 cm x 34 cm x 28 cm

- Diagonal infästning av skidor eller stativ
- Huvudfacket är polstrat och har justerbart innehåll med flyttbara avskiljare (mha kardborre)
- Säckens sidor och mot ryggen är polstrade för extra skydd
- Expanderbar stor ficka som öppnas med dragkedla
- Stor filmficka på utsidan
- Fast bärsystem med ordentligt polstrade bärremmar och avbärarbälte
- Små fickor på insidan gjorda av genomskinlig plast
- Hållare för vattenflaska på utsidan
- Finns i blå/vit. SVART ÄR SLUT FÖR TILLFÄLLET

Som medlem på fotosidan så får du 650 kronors rabatt

Ordinariepris: 2 300,00 kr (inklusive moms)
Medlemspris: 1 650,00 kr (inklusive moms)

- Klicka för att beställa




PRODUKTRECENSION
Jag har testat säcken under ett par månader och jag tycker att det är en mycket bra fotoryggsäck.

I säcken har jag packat ner en F5, 20-35/2.8, 80-200/2.8, 300/2.8, sb-25, sb-28, blixtsladd, extra ackar. Detta packade jag i själva ryggsäcken där det finns justerbara fack (se exempelbild ovan). Ryggsäcken öppnas upp helt med dragkedja, så att när ryggsäcken ligger ner så öppnas säcken upp helt. På insidan av "locket" finns fickor av genomskinnlig plast där jag packade ner 2 LEE filter + hållare, putsgrejjer och lite andra småprylar (plasten här är av ngt enklare kvalitet än Lowes. Men det är fullt funktionellt)

Bärsystem

Ryggsäcken har ett fast bärsystem, till skillnad från Lowes säckar. Fördelen med detta är att ett fast bärsystem alltid blir stabilare när man bär tungt som i detta fallet. Nackdelen är att det inte går att justera i höjdled. I ländryggen sitter platta som stöd för svanken och denna platta är klädd med ett rutnät av friktionsmaterial (gummiliknande). Detta gör att ryggsäcken sitter mer still och inte kan glida fram och tillbaka.

Bärremmarna är konturskurna och lagom breda, vilket gör det skönt att bära. Naturligtvis finns bröstrem som håller ihop bärremmarna. Det finns även "toppstramare" som gör att du kan dra säcken närmare kroppen upptill (vilket gör att den följer ryggen bättre).

Avbärarbältet är fast och bra polstrat. Avbärarbältet har en liten utrustningsficka (för saker i storleksordningen, myggmedel, läppbalsam). Jag är 190 cm lång och det är precis max för säcken (egentligen är det rygglängden som avgör, men jag tror att jag är ganska normal), för sen kommer avbärarbältet att sitta för högt.

Detaljer

På framsidan finns ett ytterfack som man kan klämma ner lite förstärkningsplagg (av tunnare modell, en ylletröja går inte ner). Detta fack är expanderbart som en bälg, mha av dragkedja.

Framtill finns stretchsnöre så att man kan fästa jackan eller liknande. Här finns också två fästpunkter, ursprungligen tänkt för diagonal placering av skidor, men detta fungerar klockrent för stativ. Man sätter benen i den nedre loopen och i den övre, som har snabbkoppling, trär man genom stativhuvudet. Stativet sitter bergfast och det är snabbt att ta av och det belastar också axelremmarna lika mycket (istället för att stativet på ena sidan av ryggsäcken). Det finns också två stycken horisontella remmar, tänkt för fastsättning av snowboard.

På ena sidan av säcken finns en ficka som jag använde för film. I den klämde jag ner 20-30 rullar 135 film. På andra sidan finns en närficka för vattenflaska (som man kommer åt medan men vandrar).

Säcken känns väldigt solid och kanske detta kan göra att säcken känns lite hård. Polstringen är väldigt hård så den ger inte efter mycket. Jag upplever polstringen något hårdare än på Lowe säckarna.

Ryggsäcken finns i både blå-vit och som helsvart. Säcken är väldigt diskret och ser inte ut som en typisk kamerasäck. Upptill finns en röd vävd liten DaKine logga. Storleksmässigt så motsvarar den LowePro PhotoTrekker AW.


Summering

Summasummarum är att jag tycker att denna säcken är mycket bra. Jag har nog kollat på varenda säck som finns och denna säck är precis som Lowes säckar i kvalitet och funktion fast med skillnaden att bärsystemet är fast, något som jag uppskattar. Så letar du efter en riktig kameraryggsäck så rekommenderar jag denna starkt.

Publicerad 2001-10-21.

Merläsning

ANNONS