Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av Atelove

  1. Atelove

    Canon vs Canon

    Ta en titt på den här siten. Där kan du jämföra kameror. Hoppas det blir till hjälp. http://www.dpreview.com/ Lycka till.
  2. Atelove

    SanDisk Ultra II till Canon 30D?

    Absolut! Det finns en del inlägg om just det kortet och alla är bara positiva.
  3. Atelove

    TwinMos och 300D vill inte leka

    Magnus kollade länken du delade med dig. Mycket bra information tack för det.
  4. Atelove

    TwinMos och 300D vill inte leka

    Tack Magnus för svaret. Hur är det att använda sandisk extreme III till 30D då? Jag hade frågat tidigare skillnaden mellan det kortet och sandisk ultraII Det var nån som sa jag citerar: "(Extreme III är Sandisk snabbaste kort, men är egentligen inte så meningsfullt att köpa om man inte köper...
  5. Atelove

    TwinMos och 300D vill inte leka

    Läste inläggen här om Twinmos CF. Jag har själv en Twinmos ultra (140x 2gb) i min 30D har fungerat än så länge. Både kameran och kortet är köpt samma dag (17 juli). Min fråga är hur länge tog det innan det krånglade för Er som har haft Twinmos CF? Jag är nybörjare och har absolut inga...
  6. Atelove

    CompactFlash kort..

    På vilket sätt skulle det vara sakta? Jag har inte märkt att det skulle vara det nämligen och andra sidan har jag inte så mycket att jämföra har inte provat något annat kort. Det enda jag kan jämföra den med är min sandisk SD kort som går super sakta så att man blir tokig men då har jag också en...
  7. Atelove

    CompactFlash kort..

    Vill bara meddela att jag köpte "Twinmos Cf ultra (140x) 2gb 567: hos Netsupertore i kungenskurva och kan bara säga fungerar alldelles utmärkt med canon 30D!
  8. Atelove

    CompactFlash kort..

    Tack allihopa för tipset!
  9. Atelove

    CompactFlash kort..

    Nu måste jag fråga dig, fick du tulla för det? Jag var lite osäker på att köpa kort i USA där är dom ju billiga. Men jag vågar inte riktigt köpa just när det gäller elektronik och kamera tillbehör.
  10. Atelove

    CompactFlash kort..

    Tack Per, då ska jag prova det kortet. Otroligt billigt än sandisk. Fördelen jag kan se med sandisk extreme är att det följer med ett recovery program som det lät faktiskt bra ifall om man råkar deleta bilderna, hände mig faktiskt en gång på min kompaktkamera. Det var inte roligt.Så nu är jag...
  11. Atelove

    CompactFlash kort..

    Det var just det jag tänkte. Dom skriver så att det ser bra ut därför är det ju bra att man kan fråga någon som erfarenhet av olika kort. Själv har jag inget att jämföra eftersom jag är nybörjare på detta. Tack för svaret.
  12. Atelove

    CompactFlash kort..

    Fredrik vad menar du med snabbare på pappret?
  13. Atelove

    CompactFlash kort..

    Är det nån som kan säga om Twinmos (140x) CF är bra? Köpte en Canon 30D och undrar om man vågar prova det kortet. Vad är skillnaden mellan Sandisk Ultra och Extreme förutom att extreme är tåligare? Tack för hjälpen.
ANNONS