Annons

Senaste innehållet av Burnfoot

  1. Burnfoot

    5D mk II - Pris

    Vad tror ni om prisutvecklingen på tvåan, ska den ner mer eller är det bara att slå till? Tillverkas den fortfarande? Rajala brukar ju ha kampanjer och så ibland, man kanske ska avvakta lite..
  2. Burnfoot

    Beställa från B&H

    Tack för det meningsfulla bidraget....
  3. Burnfoot

    Beställa från B&H

    Om man skulle beställa via en "bulvan" kan man komma undan moms och tull då? Jag menar att en bekant som bor i USA beställer i sitt namn och sen skickar via fedex eller liknande till mig.
  4. Burnfoot

    Olympus E-620

    7900kr blev det bara såg jag idag på utdraget.
  5. Burnfoot

    Olympus E-620

    Beställt Har beställt E-620 med dubbel kitet från warehouseexpress. Slutar på 8 100kr. Europagaranti. Ska bli riktigt kul. Kommer nog rimligtvis komplettera med fler/bättre objektiv framöver men dessa duger nog bra tills vidare.
  6. Burnfoot

    D90 första skotten

    Jag var idag och petade på Media Markt och ett exemplar där överexponerade tydligt medans ett annat exemplar inte gjorde det. Verkar lustigt men kan det vara så stora skillnader från exemplar till exemplar? Jag tycker inte att det är acceptabelt att det ser ut som det gjorde på det ena...
  7. Burnfoot

    D90 första skotten

    Hur går det? Hej! Som spekulant på en ny D90 så undrar jag lite hur det går för er som har haft problem med överexp? Vågar man köpa en D90 om man, som jag, inte är så road av att sitta och efterbehandla i photoshop eller liknande?
  8. Burnfoot

    Olympus E-3

    E-3 + 12-60 Har hittat E-3 med 12-60 för 16 000kr. Det borde väl vara ett bra köp eller vad tycker ni? Tittar annars på E-30 & E-620.
  9. Burnfoot

    Olympus E-620

    Inte menat som något negativt, allt här i livet är en kompromiss ;) Vad tror ni om att köpa E-620 med pancake och även köpa till 50/2.0? Borde räcka ganska långt tror jag. 12-60 verkar ju trevlig men det förtar liksom lite poängen med husets storlek..
  10. Burnfoot

    Olympus E-620

    Reflektioner? Verkar mkt trevlig, jag har varit å klämt på MM idag :) Tror att E-620 trots sina kompromisser kan vara en väldigt rolig kamera att leva med och att den lär få följa med på det mesta vilket egentligen är lite av poängen med foto. Någon som kan dela med sig av sina erfarenheter...
  11. Burnfoot

    A700 byta språk?

    Tackar för det, får kanske bli ett inköp då. Bra pris c:a 8000 kr
  12. Burnfoot

    A700 byta språk?

    Om man skulle köpa en A700 från warehouseexpress går det då att få den att "prata svenska"?
  13. Burnfoot

    Sony vs Pentax

    Tack för ett bra och sakligt svar. Det är nog den vägen jag ska gå. Kan någon i så fall råda till vilka gamla minolta guldklimpar man ska hålla utkik efter och ungefär vad man ska betala för dom? Beercan och 50/1.7 har jag läst om här på forumet, men förutom dom?
  14. Burnfoot

    Sony vs Pentax

    Trevligt forum det här...:( Speciellt den där Tobbe. Maken till otrevlig översittar-besserwisser har jag aldrig skådat. Några av Er hade dock trevliga sakliga svar så jag tackar för dom. Jag är NY inom detta och ödmjuk inför era åsikter och råd, dock är jag inte så glad i rena sågningar av mina...
  15. Burnfoot

    Sony vs Pentax

    Hej! Som nyligen biten amatör så sitter jag i situationen att jag vill komma vidare. Har en Sony A200 med kitzoom. Valet är nu att antingen köpa nyare bättre objektiv till A200:n och på sikt kanske uppgradera till A700. Det som talar emot detta är att jag inte riktigt gillar utbudet av objektiv...
ANNONS