Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Graal

På <a href="http://gulasidorna.eniro.se/f/jga-emballage-ab:15026465?"> Fotogalleriet i Skruv (vid JGA Emballage)</a>, mellan Växjö och Nybro, kan du se mina fotografier året runt. Bara att titta in där under ordinarie arbetstid om du är intresserad. Här hänger det alltid lite bilder att titta på (även om det inte finns någon officiellt annonserad utställning i gång).

Jag sysslar med traditionell, vanlig mörkrumskopiering i svartvitt och har gjort så sedan början av 1970-talet. Det fotografiska mörkrumshantverket fortsätter att fascinera mig även i denna så digitaliserade värld.

Min fotografi sker med få undantag, inte som något välplanerat. Jag låter istället bilderna komma till mig under mina vandringar med kameran. När något intressant dyker upp så försöker jag fånga det på mitt sätt. Bildverktygen följer med mig överallt.
...................................................................................................

Min favorit på fotosidan:
Få bilder har berört mig som <a href="http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=190069"> Bert Fernströms album från 60-talets Öland. </a> Jag tycker det visar fotografi när den är som allra bäst.
Lastname
Bergqvist
Firstname
Nils
ANNONS