Annons

Senaste innehållet av Nessima

  1. Nessima

    Magasin har använt min bild

    Alltså.. Jag fotade en vän (gratis), gav honom en bild som han fick använda på sin hemsida och facebook och kände väl att det var helt okej. Den här bilden har nu dock använts som helsida i ett lokalt magasin och det känns banne mig inte lika okej eftersom de inte ens nämnt mig. Men får de...
  2. Nessima

    Fotobås djur, hur ta betalt?

    Jag ska ha en liten fotohörna för djur på djursjukhuset här i stan och har verkligen ingen aning om hur man ska ta betalt? 1. Kontant/faktura/båda? Förhand eller efterhand? 2. Hur mycket? Paket? Bild för bild? Har försökt klura ut något bra men står helt still. Frågar därför experterna!
  3. Nessima

    Rök på bilder

    Tack för tipset! Är det inte risky med egen blandning dock? Farligt att andas in eller så? Är det så att man kan hålla i det eller börjar det verkligen brinna i?
  4. Nessima

    Rök på bilder

    Har sett massa bilder som ser ut typ så här: https://www.pinterest.com/pin/79446380903494039/ och vill så himla gärna försöka själv, älskar rök. Så undrar om det finns något annat sätt än rökbomb? Om inte - finns det ett sätt att göra ofarliga rökbomber?
  5. Nessima

    Bildstöld instagram

    Hej på er! Om en instagrammare tar ens bild (och dessutom utan att ge cred), inte svarar när man ber denne antingen ta bort/skriva namn - vad kan man göra då? Är ju ingen idé att anmäla till instagram har jag märkt. Får krupp på att folk ständigt och jämt tar bilder.
  6. Nessima

    Canon Pixma MP-970

    Har testat.. Det har du rätt i! Är dock rädd för att en begagnad kan gå sönder på samma sätt eftersom denna gjorde det hah..
  7. Nessima

    Canon Pixma MP-970

    Har testat att byta sladd och trycka in ordentligt tillomed, verkar inte vara sladdarna som spökar :/
  8. Nessima

    Canon Pixma MP-970

    Vad är en trafon? Teknik är liksom inte min starka sida haha..
  9. Nessima

    Canon Pixma MP-970

    Absolut ingenting, inte ens ett litet ljud :(
  10. Nessima

    Canon Pixma MP-970

    Kan det hjälpa om den inte startar alls? Nej jag märkte det jag med, har också en iMac, så fick använda min gamla PC laptop när jag skulle skriva ut tyvärr :(
  11. Nessima

    Hybriddator

    Grejen var ju den att jag inte ska arbeta så mycket utan enbart vid pressjobb och så, men tror ändå jag skulle bli irriterad om det gick segt så du har nog rätt i det du säger haha :)
  12. Nessima

    Canon Pixma MP-970

    Fick en Canonskrivare av min morbror, knappt använd. Det var dåligt med patroner till men testade att skriva ut ett utkast, den funkade perfekt. Beställde sedan hem patroner och en CD-bricka för strax under 2000 och var överlycklig för att kunna börja använda den. Då, bara en vecka efter...
  13. Nessima

    Hybriddator

    Tusen tack för era tankar och tips! Lutar nog åt en macbook nu ändå.. Eller möjligtvis en lite dyrare hybrid. Vill liksom kunna ha den länge, blir ju billigare i längden ändå. Hittade ett bra alternativ på Dell, enda grejen då är att den kostar lika mycket som en macbook air.
  14. Nessima

    Hybriddator

    Hej! Har funderat på att köpa en macbook eftersom jag är så nöjd med min iMac, men har nu upptäckt det här med hybriddatorer och blivit mer sugen på en sån just för att jag behöver ha en platta ibland. Till frågan: Jag kommer någon gång per år använda den till pressjobb och då måste jag ju...
  15. Nessima

    Ersättningsbatterier?

    Hej! Ska köpa ett extrabatteri till min Nikon D800 och funderar på det här med ersättningsbatterier - hur säkert är det? Har hört att det kan sabba kameran helt men mitt ebay-köpta till min gamla D300 fungerar minst lika bra som originalet. Hur är det egentligen?
ANNONS