Annons

Senaste innehållet av p1ersson

  1. p1ersson

    Förslag på teleobjektiv

    Borde inte denna vara ett bra alternativ, eller det är kanske lite för dyrt: Olympus M.Zuiko Digital 300/4,0 IS PRO (för Micro 4/3) Pris hos Cyberphoto 26900 KR
  2. p1ersson

    Hur tillverkar man en egen gimbal-led?

    Jag använder mitt 393 på trebensstativ med stor framgång, det fungerar utmärkt att vrida horisontellt. Har inte justerat någonting och det vrids mjukt och fint.
  3. p1ersson

    Ipad 64Gb 3G för fotografen

    Om man vill Jailbreaka sin iPhone så finns det möjlighet att köpa en app som gör att telefonen kan användas som trådlöst modem. Jag hade det på min förra iPhone och det fungerade klockrent att surfa på iPaden genom den.
  4. p1ersson

    Frågor angående kamerautrustning på resan

    Det är klart att du ska ta med båda objektiven, de tar liten plats och väger inte mycket. Vart i Kalifornien ska du åka, det finns hur mycket att se och göra, Kalifornien är ju nästan lika stort som Sverige.
  5. p1ersson

    Köpa originalbatterier från USA?

    Det är samma batterier.
  6. p1ersson

    Skillnad mellan Canon blixtar EZ och EX

    EZ-blixtarna fungerar bara i manuellt läge på digitalkamerorna.
  7. p1ersson

    Canons nya Extender 1,4x III

    Den kommer att fungera med alla bländare på objektiv som hör största bländare på 4.0 eller större. /Johan
  8. p1ersson

    Flygplanskyrkogården i Arizona, värt ett fotobesök?

    Vill bara tipsa att om man använder: http://www.bing.com/maps Söker på Tucson, letar reda på flygplanen och väljer Birds Eye -fliken så kan man titta lite närmare på planen lite mer snett uppifrån.
  9. p1ersson

    Vilka kameror har autofokusmotor i kamerahuset?

    Det fanns tydligen redan ett svar...
  10. p1ersson

    Vilka kameror har autofokusmotor i kamerahuset?

    Hej Akeex, Inga Canonkameror har autofokus i huset. Alla objektiv som är gjorda för att passa EOS-systemet har inbyggd autofokus. En del Nikonkameror har motor i huset men jag vet inte vilka.
  11. p1ersson

    Kameraköp New York

    Sales tax i New Jersey är 7% enligt http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_States
  12. p1ersson

    DSLR Remote har nu kommit för iPhone och iPod touch

    Programmet till iPhonen finns på App Store, programmet till datorn hämtar du på hemsidan. Jag köpte programmet i söndags och jag tycker att det fungerar bra. Lycka till
  13. p1ersson

    Prisskillnad på Canonobjektiv Sverige-USA

    Ok pundet kanske är ovanligt billigt, vad jag menar är att det inte verkar vara speciellt billigt att handla från england jämfört med Sverige.
  14. p1ersson

    Prisskillnad på Canonobjektiv Sverige-USA

    Kronan är ju inte så stark mot pundet heller. EF 70-200/4L IS kostar t.ex £1049 på Jessops vilket blir 12352 kronor plus frakt, och EF 70-200/2,8L IS kostar £1719 (20241 kr), men det finns säkert billigare ställen att handla på england. Grejen med att handla från USA är ju att man faktiskt har...
  15. p1ersson

    Prisskillnad på Canonobjektiv Sverige-USA

    Men visst finns det fortfarande en del pengar att spara : (kostnad hem till sverige med tull och moms) Pris B&H EF 70-200/4L IS :$1025 Frakt till Sverige :$56,6 Aktuell kurs $1 = 7,84 Tull objektiv : 7,6% Moms : 25% Summa i svenska kronor :10291 kr Billigast på prisjakt.com: 12290 Kr Skillnad ...
ANNONS