Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av SWERIPA

  1. SWERIPA

    Skuggor blir blåa i Camera raw.

    Jag uppgraderade Camera Raw-pluginet och då försvann de blå skuggvarningarna. Hittade inget annan lösning.
  2. SWERIPA

    Priser på begagnad Canon 40d

    Vad tror ni kommer hända med 50D:s pris? Kommer priset att stå sig över julen eller börja droppa också snart? Konkurrensen är ju stenhård och om vi alla tycker den äldre modellen är mer prisvärd så blir nog inte nyförsäljningen så bra som förväntad.
  3. SWERIPA

    Priser på begagnad Canon 40d

    Tråkigt att höra. Låter inte som du uppskattar den bättre skärmen och de övriga förbättringarna? Jag kan inte se något på Canons hemsida om att 40D skall tas bort från sortimentet. Gissar att den dock gör det inom kort!?
  4. SWERIPA

    Priser på begagnad Canon 40d

    Intressant att höra vad ni har betalt. Verkar som om beg.dealarna hamnar under de priser som jag hittat på tex. Blocket. Som säljare så måste man nog lite motvindigt inse att priset sjunkigt snabbt på nya och så även på begagnade. Cyberphotopriset låter intressant. * Tror ni priset på 40D i...
  5. SWERIPA

    Priser på begagnad Canon 40d

    Hej, Har som många av er andra blivit mycket sugen på en Canon 50D, men efter mycket läsande så har jag kommit fram till att 40D är ett tillräckligt stort steg att ta för mig och mina behov. Jag har en Canon 300D från 2003, som jag tycker är plastig, långsam, har för liten buffer och inte känns...
  6. SWERIPA

    300D i Sthlm idag?

    På stan kanske 12500 är ett ok pris. Men skillnaden är ca 1 200 SEk mot de större nätbutikerna och jag skulle själv personligen inte betala den skillnaden. ...Alla är vi dock olika och om det är ett ftg som skall köpa så spelar den extra tusenlappen kanske inte så stor roll.
  7. SWERIPA

    Batterigreppet till 300D i min hand...

    Ok, tack för svar. Såg det bara som en låda med batterier, men nu förstår jag.
  8. SWERIPA

    Nätadapter till 300Ds batteriladdare?

    Tack för svar Andreas! Vad, kul att den stödjer vår standard.
  9. SWERIPA

    Batterigreppet till 300D i min hand...

    Kort fråga: Varför var batterigreppet nödvändigt för dig och inte bara ha ett (eller två) extra batteri/er. Känns smidigare för mig, men jag har förmodligen missat något?
  10. SWERIPA

    Nätadapter till 300Ds batteriladdare?

    Hej, Kan inte motstå att köpa ett 300D-kit när jag åker till USA på lördag. Märkte att jag får ett kit, en Sigma EF-500 DG Super blixt, 256 mb minneskort, extra batteri och väska för ca 11 000 Sek, med skatter inräknat. (på B&H) Ett problem som jag anar är dock att den medföljande laddaren...
  11. SWERIPA

    300D i Sthlm idag?

    Såg häromdagen att Holly Foto på Folkungagatan hade en i sitt skyltfönster. Dock lite dyrare, tror de skulle ha 12 500 för kitet.
  12. SWERIPA

    Extern hårddisk

    Micke, Vill bara tillägga att om du köper en vanlig hårdisk och en kabinett (låda att stoppa disken i) så måste du via diskmanager partitionera och formatera disken först. (Det brukar vara ett billigare alternativ.) Köper du ett specialdesignat kit så brukar det bara vara att "stoppa in"...
  13. SWERIPA

    300D och dess spegel - OK?

    Jag har aldrig använt spegeluppfällning, så jag lär inte sakna det. Såg kameran idag för första gången "live". Såg bättre och solidare ut än förväntat. Sugen på köp. Åker om två veckor till USA där kostar den med objektivet 1000 USD= 7700 Sek (deras skatt på 8% tillkommer). Trots bristfällig...
  14. SWERIPA

    300D och dess spegel - OK?

    Fick för mig att jag läste någonstans att spegeln själv kunde skapa oskärpa genom sin "klumpighet". Men jag antar att en sådan produkt inte skulle släppas... Tack för svar om ljudet. Själv kan jag till och med sakna det på min nuvarande digitalkamera utan spegel.
  15. SWERIPA

    300D och dess spegel - OK?

    Hej, Kort fråga. En av 300Ds besparingspunkter verkar vara dess spegelkonstruktion. Vad är era synpunkter på den, ni som köpt? - Kan den skapa vibrationer? - Låter den för mycket? (spelar det någon roll?)
ANNONS