Annons

actions i elements

Produkter
(logga in för att koppla)

Lejnur

Avslutat medlemskap
Jag har läst att man kan använda actions i elements, är det någon som har fått detta att fungera och har en bra guide att dela med sig för hur man ska göra?
 

Faster

Aktiv medlem
I Elements 7 finns det en makrospelare under fliken Guidad i Redigeraren. Dels finns det redan en del makron installerade där från början och dels kan man installera egna. För mig har allt fungerat perfekt. Du hittar hur du ska gå till väga i Elements egen hjälpfunktion. Där står bl.a. i vilken folder de egna .atn-filerna ska placeras.
 

Faster

Aktiv medlem
Jag hade PSE 6 tidigare och det finns diverse actions och plugins att ladda ner även till den versionen. T.ex. Grant's Tools http://www.cavesofice.org/~grant/Challenge/Tools/Files.html eller Smart Curve http://free.pages.at/easyfilter/curves.html. Ett bra ställe att få tips om sådana är forumet Elements Village http://www.elementsvillage.com/forums. Installationen är lite klurigare än i 7:an, men inte svår på något sätt. Att skapa egna actions som funkar i 6:an är dock betydligt krångligare mot vad det är i 7:an.
 

Lejnur

Avslutat medlemskap
hmm, kanske kan vara värt att uppgradera sig till 7an... Ska börja med att ladda hem några från sidorna du nämner, stort tack.
 
ANNONS