Gammal 2012-07-10, 13:51   #1
 
Medlem sedan: feb 2003
Inlägg: 104
China - Priser
Vad är det för fel? eller är det inget fel?

Kolla länken och priserna:
www.wyfoooooo.com

/Per
Besvara med citat   
Gammal 2012-07-10, 14:01   #2
 
Medlem sedan: aug 2001
Inlägg: 5 171
PerLars skrev: Vad är det för fel? eller är det inget fel?

Kolla länken och priserna:
www.wyfoooooo.com

/Per
Verkar det för bra för att vara sant är det troligtvis det.
Besvara med citat   
Gammal 2012-07-10, 14:07   #3
 
Medlem sedan: feb 2003
Inlägg: 104
Sant eller falskt
Calle S skrev: Verkar det för bra för att vara sant är det troligtvis det.
Jag undrar verkligen vad är sant och vad är falskt.
Besvara med citat   
Gammal 2012-07-10, 14:15   #4
 
Medlem sedan: dec 2009
Inlägg: 138
PerLars skrev: Jag undrar verkligen vad är sant och vad är falskt.
Bara det att du undrar är skäl nog att undvika sidan.

Sidan är en bluff. Första varningsklockan ringer när de bara accepterar betalning via banköverföring och Western Union. Sen att det inte finns någon riktig kontaktinformation förutom en hotmail-adress är ju också illa. På ett ställe påstår de att de huserar i Australien, på en annan Kina. Om man sedan googlar på texten på några av annonserna ser man lätt att de är stulna rakt av, från eBay och andra sidor. Sen finns det säkert massor av andra felaktigheter och varningssignaler men jag väljer att sluta här.
Besvara med citat   
Gammal 2012-07-10, 14:33   #5
 
Medlem sedan: feb 2003
Inlägg: 104
Handla
Flug-E skrev: Bara det att du undrar är skäl nog att undvika sidan.

Sidan är en bluff. Första varningsklockan ringer när de bara accepterar betalning via banköverföring och Western Union. Sen att det inte finns någon riktig kontaktinformation förutom en hotmail-adress är ju också illa. På ett ställe påstår de att de huserar i Australien, på en annan Kina. Om man sedan googlar på texten på några av annonserna ser man lätt att de är stulna rakt av, från eBay och andra sidor. Sen finns det säkert massor av andra felaktigheter och varningssignaler men jag väljer att sluta här.
Jag hade inte tänkt handla ändå men sidan kom i ett mail till mig och då var adressen hhdoooo.com jag sökte och då fick jag denna kontakten.
Besvara med citat   
Gammal 2012-07-10, 14:45   #6
 
Medlem sedan: okt 2009
Inlägg: 178
Tummen ner Oj
Väldig proffsig hemsida för att vara bluff, men jag misstänker att de måste ha kopierat någon annans. Däremot är engelskan bedrövlig på vissa ställen.
Besvara med citat   
Svara

Bokmärken

Ämnesverktyg
Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:29.





Aifo AB - Elinchrom Ranger RX Quadra med ECO Ringblixt















Alltid bra priser på Elinchrom