Gammal 2005-02-16, 02:04   #1
 
Medlem sedan: jan 2005
Inlägg: 17
Ska man våga beställa?
Vågar man beställa från den sidan? Har fått lite mail av dom, verkar seriösa men priserna är nästan för bra för att vara sant...

Det som intresserar mig är en Canon 20D

http://www.electronics-sale.info/

//Fredde
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 03:14   #2
 
Medlem sedan: jan 2005
Inlägg: 17
41 som kollat men ingen som svarat...

ingen som hört talats om sidan tidigare?
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 07:00   #3
 
Medlem sedan: aug 2003
Inlägg: 86
Är det för bra för att vara sant brukar det ju tyvärr även vara så. Som alltid kan det vara lönt att kolla in på http://www.resellerratings.com

// Mats
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 08:59   #4
 
Medlem sedan: mar 2004
Inlägg: 47
VARNING! Akta dig för dessa lurendrejare. Jag tror att det är samma firma som diskutteras i denna tråd:
http://www.fotosidan.se/forum/showth...threadid=27706
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 11:33   #5
 
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 972
För ett företag som uppger sig bedrivit verksamhet sedan 1999 känns det inte speciellt förtroendegivande att domänen registrerades den 15/12 2004 och då dessutom bara för ett år framåt. Företaget anger en adress i Italien men domänen är registrerad från Rumänien. Varningsklockorna ringer öronbedövande!

Domain ID: D8811180-LRMS
Domain Name: ELECTRONICS-SALE.INFO
Created On: 15-Dec-2004 20:06:09 UTC
Last Updated On: 22-Jan-2005 13:27:44 UTC
Expiration Date: 15-Dec-2005 20:06:09 UTC
Sponsoring Registrar: NamesDirect.com, Inc. (R162-LRMS)
Status: ACTIVE
Status: OK
Registrant ID: C8014284-LRMS
Registrant Name: adrian mihai
Registrant Street1: banat
Registrant City: pitesti
Registrant State/Province: arges
Registrant Postal Code: 110413
Registrant Country: RO
Registrant Phone: +40.724046561
Registrant Email: contact@jccwd.com


Lyssna på de kloka orden från Mats här ovan: "Är det för bra för att vara sant brukar det ju tyvärr även vara så."
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 12:02   #6
 
Medlem sedan: feb 2003
Inlägg: 240
Garv!
Haha, en 20D för 5 496,40 SEK? Det kan bara inte vara sant!
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 12:10   #7
 
Medlem sedan: mar 2004
Inlägg: 116
Foto-Rickard skrev:
Haha, en 20D för 5 496,40 SEK? Det kan bara inte vara sant!
Billigt, jag köper.
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 13:34   #8
 
Medlem sedan: feb 2003
Inlägg: 240
mikj skrev:
Billigt, jag köper.
Varför?

Du kan ju köpa en EOS 1D Mark II istället för 9 790,46 SEK ju, den kostar ju 41 400kr på Cyberphoto !!! lol! :D
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 15:42   #9
 
Medlem sedan: maj 2003
Inlägg: 6 088
Låter det för bra för att vara sant, så är det oftast det.
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 15:59   #10
 
Medlem sedan: dec 2004
Inlägg: 1 335
Om dom skickar kameran och jag betalar i efterskott så skiter jag i om det är för bra för att vara sant ;) *haha*

// Jocke
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 18:13   #11
 
Medlem sedan: jan 2005
Inlägg: 17
Joakim A skrev:
Om dom skickar kameran och jag betalar i efterskott så skiter jag i om det är för bra för att vara sant ;) *haha*

// Jocke
Det skrev jag att jag ville göra...fick då detta mailet:

-------------------------
Dear Fredde,
please send us your shipping details and phone/fax# to can start the delivery today.
Look we have agreed to send you the goods and you'll pay us after you receive these m so after the delivery will be done you'll be contacted be ups sender service they have to confirm you the shipping, after that you'll go to a western union office and there you'll start the payment after the payment will be done the western team will give you two papers you'll have a money secure code on these .
This code you'll cover on and you'll scan the papers and attach these to us, after you'll get the good you'll send us the code (money transfer control# _
MTCN#) to can colect the founds and complete our transaction.
We look forward in completing this deal successfully and more in the future.
Sincerely,
Fabiola Angela Carara
Media World
Mail address : media-world@media-world.us
Visit Website: http://www.electronics-sale.info/

---------------------------------------
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 19:30   #12
 
Medlem sedan: feb 2004
Inlägg: 211
Jag har också mailat dem, och frågat om det är möjligt att betala C.O.D., skulle inte vara tokigt med en splitterny Mark 2 för dryga 1000 €...

Måste dock säga att det nog verkar lite skumt, vill ni läsa någonting underhållande skall ni läsa deras delivery-policy: http://www.electronics-sale.info/vie...php?view_doc=2
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 19:54   #13
 
Medlem sedan: dec 2004
Inlägg: 1 335
Det måste vara något mysko, de skulle inte gå runt på det där..

Om någon beställer och lyckas få den till det priset och med rätt kamera i så kommer jag beställa direkt..

// Jocke
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 20:09   #14
 
Medlem sedan: aug 2002
Inlägg: 173
låter tok billigt ..stöldgods ?
Besvara med citat   
Gammal 2005-02-16, 20:29   #15
 
Medlem sedan: jan 2005
Inlägg: 86
Har läst flera inlägg på DPreview.com om en del postorderfirmor i USA som säljer markant billigare kameror än ordinarie listpriset. Kruxet är bara att:

1. Kamerorna är parallell-importerade (grey import), dvs inte nog med att Canon eller Nikon inte ger någon garanti - dessutom vägrar märkesverkstäderna att ha med kamerorna att göra även om du betalar.
Och laddare, manualer, CD-skivor etc som visar vilket land kameran ursprungligen kommer ifrån är bortplockade ur paketet.

Och/eller:
2. För att få det billiga priset så måste du samtidigt beställa minneskort, försäkring, linser etc. Till priser som gör att du kommer upp i belopp motsvarande mera normala priser. I annat fall så brukar kameran i många fall plötsligt bli "restnoterad"

(Tredje varianten är naturligtvis att du kommer att få en tegelsten hemskickad, samma som vad ivärsta fall kan hända ifall man handlar på blocket eller ebay)

Slutsatsen där var att om det är så billigt att du undrar om det är sant, så är det oftast inte det
Besvara med citat   
Svara

Bokmärken

Ämnesverktyg
Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:47.



ColorMunki SMILE - Bildskärmkalibrering

















Stort sortiment av bakgrunder!