Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

bra program till broschyrer

Produkter
(logga in för att koppla)

mimmione

Aktiv medlem
Hej har blivit sekreterare i vår Fotoklubb och ska göra en liten broschyr med text om vad som händer i höst och lite sånt. Vad tycker ni funkar bäst till att göra en sån? Ska vara vikt A4 format och inte allt för krångligt att hantera har inte tänkt köpa något dyrt program för detta. Har Office paket, och både Lightroom och Elemnents 11.

Ing-Marie
 

Photosession

Aktiv medlem
Mitt svar på din fråga blir InDesign från Adobe.
Det är ju inte det billiga alternativet så klart och när det kommer till dom billiga alternativen så får någon annan kliva in och skriva. Har liksom inte en aning vad som finns där ute som är billigt o.s.v.

Men handlar det bara om ren text så fungerar ju Word och även om du lägger in bilder.
 

Tonyeagle

Aktiv medlem
Pp

Tycker att Powerpoint fungerar ypperligt till att göra liknande jobb. Mycket enklare och fler möjligheter till den grafiska utformningen än att använda Word.
 

aasaboe

Aktiv medlem
Om man prenumererar på Microsoft Office ingår Publisher.

Serif har ett bra som heter PagePlus, http://www.serif.com/PagePlus/

Titta runt hos Serif, de brukar ha gratisnedladdningar. Om man står ut med reklam i e-posten ett tag kan man registrera sig, och får så småningom bra erbjudanden. För ett antal år sedan köpte jag en fullversion för 200:- på det sättet.
 
ANNONS