Annons

Gripen photo competition

Produkter
(logga in för att koppla)

Jocce

Aktiv medlem
Riktigt bra villkor för vinnaren för en gång skull tycker jag :)


Nu behöver man bara lite tips på vart man kan se dessa vidunder flyga :)


/Jocce
 

Erik Schalin

Aktiv medlem
O jag tyckte villkoren var knappt halvbra. Självklart skulle de erbjudit att få flyga JAS i simulator som vinst o lite visning o lunch.
 
SPOTTERS

Om du är medlem i en spotterförening och planerar att besöka Försvarsmaktens Flygdag 2015 vid Skaraborgs flygflottilj, har du möjlighet att delta i ett spotterarrangemang. Det enda som krävs är att du ackrediteras som spotter. Efter ackreditering kommer du att få en rundtur på flight line samt tillgång till ett speciellt spotterområde. För att bli ackrediterad behöver du fylla i dokumentet "Ackreditering spotter SWE" som du hittar under rubriken "Dokument".

Fyll i, spara och maila dokumentet till oss senast den 22:e juni.
Efter detta datum kommer ackrediteringen att stängas.Om du ingår i en större grupp räcker det med att gruppledaren sänder sin information enligt ovan tillsammans med namn och medlemsnummer på övriga spotters i sällskapet.
Maila anmälan till fv-flygdag-2015-spotters@mil.se
Rundturen startar 08:00 och beräknas ta ca 45 minuter.Samling sker vid flottiljvakten senast 07:45.Du kommer att få en bekräftelse samt mer information per mail så fort din ackreditering är klar.Deltagande i spotterevenet är gratis.


http://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/uppvisningar-och-evenemang/flygdagen-2015/spotters/
 
Man behöver inte vara medlem i någon "spotterförening". Det räcker att vilja fotografera flygplan på nära håll på en organiserad fotorundtur och att stå på en bättre plats under flyguppvisningarna.
 
ANNONS