Annons

Ledare för fotosafaris i Stockholm

Produkter
(logga in för att koppla)

Froggler

Ny medlem
Hej

Säg till om detta inlägg inte passar in här. Froggler letar efter ledare for fotosafaris i Stockholm. Tipsa gärna om ni vet nagon som skulle kunna vara intresserad. Timlön och mestadels helgdagar. Vi letar efter 3-4 personer.

------------------
Ledare för fotosafaris i Stockholm

Lärare i fotografi sökes. Du kommer att vara ledare för Frogglers fotosafaris i Stockholm. Undervisningen bedrivs i form av fotopromenader med upp till 10 deltagare. Varje fotosafari har ett tema, exempelvis “Lär dig hur slutare och bländare fungerar”, “Foto Workshop med ditt barn” eller “Nattfotografi i Stockholm”.

Deltagarna använder sina egna digitala kameror under kurserna som i huvudsak är praktiska. Arbetet bedrivs främst på helger men även andra tider kan vara aktuella.

Kravprofil

Du har relevant utbildning i fotografi, minst gymnasieutbildning. Du är mycket intresserad av fotografi och tycker om att träffa nya människor. Ett plus är om du har jobbat som reseledare eller instruktör tidigare och är van vid att hantera grupper. Det är också en fördel om du är duktig på digitala kameror och vet hur de vanligaste modellerna fungerar.

Maila ansökan till rickard@froggler.com
 
ANNONS