Stäng din profil

Du kan här välja att stänga av din Fotosidan-profil.

  • Dina bilder avpubliceras och kan inte ses av andra.
  • Din medlemsprofil blir ej tillgänglig för andra.
  • Du kommer inte hittas via sökningar på Fotosidan.
  • Du kommer inte få några mail från oss.
  • Du kan ej längre logga in.

Ditt medlemskap raderas dock inte utan ligger kvar i vår databas, vilande. När du stänger profilen kommer du få epost med en återaktiveringskod som du kan ange för att återaktivera ditt stängda medlemskap. Du kan återaktivera först när det gått 14 dagar efter stängning.


Elinchrom Deep Umbrella Promotion