Annons
Användarnamn: Enöga
Ålder: 55 år
Bor: Sala, Västmanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2007-09-06
Senast inloggad:

Hej document.write( USER_LOGIN ); , kul att du tittade in!
Jag är en 38-åring som började fota redan på 1985, då med skolans halvtrötta och något läckande Konica. I början på 90-talet ägde jag en begagnad, svindyr men säkert inte spceiellt bra, Olympus med batterigrepp, Sigma "potens" Zoom och en blixt som var så stor att folk undrade om jag hade licens för den. Jag har dock varken bilder eller minnen kvar,förutom ett katastrofalt fotojobb med en kastrullserie för en större tillverkare. Hela episoden utmynnade i att jag strax efter sålde kameran och aldrig gick in i ett mörkrum igen.

Detta trauma till trots har jag länge velat ta upp foto igen men har väl inte varit så sugen på att silvertejpa badrummet till ett mörkrum bara för att upptäcka att lilltjejen behöver kissa. Hösten 2007 tog jag mod till mig och köpte Cyberfotos sista Canon EOS 350D i en önskan om att få fotografera igen, utan allt paltande med framkallningsvätskor och kiss på hallgolvet.

Besök gärna min Portfolio:

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första bilden som framträdde i framkallningsvätskan i skolans mörkrum, vilken känsla. Helt fel komposition och exponering men helt underbart.

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle fotografera kastruller till ett företag... REFLEXTER!!!

Min största inspiration:
Önskan om att fånga det oförutsägbara i vår (människor, djur) natur.

Jag fikar helst:
Ofta, länge och i goda vänners lag.

I kameraväskan har jag alltid:
Pulverkaffe

Drömbilden är:
Otagbar...

 
Mina Bilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS