Annons
Användarnamn: Lillagrodan
Ålder: 68 år
Bor: Haninge, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2008-01-08
Senast inloggad:

Har alltid varit intresserad av bilder (alla slags bilder inte bara foton) Har aldrig ägt en egen kamera men när jag fyllde 50 fick jag en digitalkamera av mina föräldrar. I början undrade jag vad jag skulle med den till men efter ett tag förstod jag........Ta EGNA bilder! Nu har jag kommit till det läget att jag vill lära mig mer. Mycket mer. Ser med spänning fram emot ny kunskap.

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Digital efterbehandling, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag helt plötsligt upptäckte att jag lyckats ta några bilder som jag blev nöjd med. Det var bilder på havet ute vid Nynäshamn. Hade haft min kamera ett tag utan att riktigt veta vad jag skulle ha den till. Fick den på "gamla dar"av mina föräldrar och blev då helt ställd. Jösses ska jag börja ta bilder?! Ja, ja det blir väl som det blir med den saken.....Nu gillar jag det helskarpt.

Mitt sämsta fotominne:
När jag och en vän åkte till Fiby Urskog med våra kameror och hade som föresats att ta en hel uppsjö med enorma skogsmotiv. Mossbelupna stenar, murkna träd, lavar, mossor och svampar så det stod härliga till. Så ivrig jag var när jag kom hem och väntade på att bilderna skulle föras över till Mina bilder på datorn. Hur de blev? Inte en enda en var något att ha. Suddiga, för mörka och misslyckade i största allmänhet. Ska dit igen och göra ett nytt försök i höst.

Min största inspiration:
Allt det underbara i naturen.

Drömbilden är:
En norrskensbild.

 
Blandat
Vanligt
2 bilder
Mitt barnbarn
Vanligt
2 bilder
Naturbilder
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS