Annons
Användarnamn: Martin Doshé
Ålder: 55 år
Bor: Gislaved, Jönköpings län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1983
Medlem sedan: 2008-07-07
Senast inloggad:

Har fotograferat till och från i drygt 20år ibland seriöst, ibland oseriöst? Det har blivit mest BP, Dop, Student etc.
Nu efter c:a 20år som DJ känner jag att det är dags att ställa reglarna till 0?
Och en gång för alla ta upp kameran på "allvar"!!!
Så vi får se vad det blir av detta?
Har varit utan SLR i c:a 4år. Började med den första EOS 650 1987!!! Haft en CANON POWERSHOT PRO 1 i drygt 3år, som jag vart otroligt nöjd med den köpte jag också för att växa in i det digitala. Sista analoga var en 5:a... Och för c:a 1 1/2 år sedan köpte jag min första digitala slr en 450:a, har ända sedan köpet varit för liten egentligen men den gjorde precis det jag ville, höjde/väckte mitt intresse på nytt, så sedan början av april arbetar jag numera med en 5,2:a. Ångrar det inte även om det var mycket pengar:)
Men var ändå inne i c:a 4 ögonblick på andra märke, men inget annat kom att störa mig, när det kom till köpet.

Kram

M

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt, Fine Art Nude, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ännu så länge är det min första gravid fotografering som nyss ägde rum, Spännande, lärorikt, mycket arbete, Men TOK-ROLIGT!!!

Mitt sämsta fotominne:
Har jag haft något,,, Nja det får väl vara en studentska då för säkert 10år sedan, alla bilder, jag menar alla bilder blev 2-3 steg underexponerade??? Och jag kunde inte förstå varför, hittade inget fel inställt på kameran!!! Men det gick ju och lätta upp dom som tur var:)

Min största inspiration:
Pontus Höök,Trocadera Photography, Fredric Svalin, Weddings in Tuscany, Top of the blog/Jessica. Kan man skriva Mamma här? Men hon är ju inte det minsta bra på att fotografera!!!

Jag fikar helst:
inte

I kameraväskan har jag alltid:
En önskan och tanke om att köpa ny optik?

Drömbilden är:
Nästan tagen? Eller vad skulle det kunna vara på då,,, Hhhmmm!!! Som ger mig några 100tkr!!!

 
Kulmage
Vanligt
5 bilder
Vattenlek
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS