Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: moramalin
Bor: Karlstad (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-08-06
Senast inloggad:

Jag är en glad och poitiv tjej som gillar att vara ute i naturen, jag både jagar och fiskar och tar alltid med mig kameran när jag ska ut. Det kan ju dyka upp något man vill fota.
Började fota för första gången för kanske 10 år sedan när jag hittade mina föräldrars gamla Olympus OM10, tyvärr slutade den fungera efter ett par år och sen blev det inte mycket till fotografering.
Började fota igen för ett par år sedan när jag köpte min första digitala kompakt kamera, men det var inte samma sak som min gamla kamera jag saknade djupet och skärpan man fick med den kameran. Så i våras slog jag till och köpte mig en NikonD80 med ett 18-55mm DX ED och ett 55-200mm DX ED VR objktiv. Nu har det blivigt mycket fotograferande men det är svårt att få till det som man vill och det finns så mycket finnesser på kameran man inte har lärt sig än. Så jag hoppas att jag kan få mycket tips och ideer här på fotosidan.
Ha det så bra allihopa.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Vilda djur, Sport / Motorsport, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hoppas jag ska få uppleva det någon gång

Mitt sämsta fotominne:
När jag inte haft kameran med mig

Min största inspiration:
Naturen som den är

Jag fikar helst:
Ute i naturen

Drömbilden är:
Vet när jag tagit den

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Mat
Vanligt
10 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
0 bilder
Macro/Detaljbilder
Vanligt
0 bilder
Övrigt
Vanligt
0 bilder
Hästar och hundar
Vanligt
0 bilder
Bilar
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS