Annons
Användarnamn: henke.norrk
Ålder: 54 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2009-01-20
Senast inloggad:

jag är en kille på 40 år o gillar att fota det mästa.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Bröllop, Studio, Svart-vitt, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ja den finns nog kvar. Men jag har ett härligt minne från i höstas. Var uppe tidigt o skulle fota soluppgången över Göta-Kanal solen kom upp raktupp i kanalfåran. Morgondimman låg helt rätt. När jag står o fotar från bron över kanalen sett ser jag 2 svanar som kommer mot mig från solens fåll över kanalfåran. o jag bara smattrar av massor med kort. Jätte härlig upplevelse. O det fick jag en jätte kick av. Men tyvärr blev inte bilderna så bra som jag upplevde situationen. Skärpan kom antingen på svanarna eller på soluppgången o allt gick på några sekunder. Men nästa gång ska jag vara mer fokuserad.

Mitt sämsta fotominne:
Det har jag redan glömt......

Min största inspiration:
att fota mina växter o barn. Tidiga dagar när det är tyst o stilla o solen letar sig upp över horisonten.

I kameraväskan har jag alltid:
kameran med massor av minnen o baterier.

Drömbilden är:
När jag låg i en tulpanrabatt i en park i Norrköping. En solig o fin vår dag i april 2009. o fick fina bilder på tulpaner i motljus med blixten på. När jag ligger där o fotar kommer det en A lagare som frågar har du tappat något eller mår du dåligt. Ha ha ha. Han fattade nog aldrig vad jag höll på med. Jan jag skrattar fortfarande av det minnet. Korten blev jätte bra bilden ligger i mina bilder o heter tulpanrabatten.

 
Höstbilder 2014
Vanligt
10 bilder
vinterbilder
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
0 bilder
måne
Vanligt
0 bilder
Gate upp o gate ner
Vanligt
0 bilder
djur
Vanligt
0 bilder
barnen
Vanligt
0 bilder
porträtt
Vanligt
0 bilder
natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS