Annons
Användarnamn: silfwerax
Ålder: 63 år
Bor: hjärnarp, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1978
Medlem sedan: 2009-03-21
Senast inloggad:

Fotografen i Ängelholm heter mitt företag. Håller till i Ängelholm i studio där. Fotograferar mest i studion numera. Där blir det gott om barn, familjer, hundar och brudpar.
För övrigt en glad tjej bor i skogen med mina hundar och en sambo. Älskar att fotografera köpte min fösta kamera på 1970-talet.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Bästa har jag nog inte upplevt ännu

Mitt sämsta fotominne:
och troligen inte sämsta heller. men i våras då tulpanerna blommade så var jag bara tvungen att ta lite bilder på dessa i stadsparken i Ängelholm. Låg på knä i gräset för att fota mellan stjälkarna. Då jag reser mig utbrister min väninna: Se vad du lagat i. Jodå någon hade gått där med sin hund, så lag hade legat i hundskit. Vi hade så klart kul hela dagen efter det.

Min största inspiration:
Naturen och dess skönhet inspirerar mig för fullt.

Jag fikar helst:
Kaffe så klart

I kameraväskan har jag alltid:
kamera och objektiv så klart, vad annars?:-))))

Drömbilden är:
Den mest fantastiska naturbild det bara går att ta.

 
Art Nude
Vanligt
2 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
Djur
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS