Annons
Användarnamn: Daniel Papic
Bor: FÄRJESTADEN, Kalmar län
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2009-09-01
Senast inloggad: 2024-03-28 06:55

"Tvingades in" i fotobranschen 1992 på en av Sveriges då största butiker på foto. Det verkade passa mig - jag har många fina minnen med både kunder & fototillfällen bakom mig. Min huvudsakliga inriktning inom foto idag är natur med djur i huvudsak. Jag bor på Öland & det vill jag inte byta bort - här finns det jag uppskattar.
På arbetstid säljer jag kameror & andra fotorelaterade produkter.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Vilda djur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En älgtjur som uppenbarar sig på ett ställe jag aldrig sett innan, trots att jag passerat där under 4 år tidigare. Denna morgon var det ett mycket fint ljus - som gjorde att jag såg platsen - och älgen. Efteråt kändes det tydligt att det hade blivit nå´t bra....http://www.daniel_papic.fotosidan.se/viewpic.htm?ID=1815249

Mitt sämsta fotominne:
Jag har varit ute & fotograferat en morgon & är "klar för idag". Jag har grejorna på ett stativ över axeln & helt oväntat släpper kameran & objektivet från snabbfästet & slår ner på grusvägen....ett par veckors väntan på service kändes lååångt.

Min största inspiration:
Är min flickvän, våra barn & naturen

Jag fikar helst:
Vid vattnet, efter avslutat pass, med displayen lysandes i ansiktet när man går igenom vad man "fått".

I kameraväskan har jag alltid:
En 85:a. Tänk om jag sagt en 75:a - med snapsglas...nej Leica M är inget för djurfoto.

Drömbilden är:
Någonstans framför mig

ANNONS