Annons
Användarnamn: DagRos
Bor: Upplands Väsby
Medlem sedan: 2009-09-28
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Resa i Sydafrika. Fantastiskt ljus och natur, svårt att få dåliga bilder där.. Gick på kurs i Studiofotografering hos Janne H i Sep 09 som var riktigt kul och givande.

Mitt sämsta fotominne:
Det är ett återkommande trauma: när jag reser och lämnar över kameran till en annan person för att ta bilder på mig,..jag förvånas aldrig numer över avklippna huvuden, oskärpa, sneda horisonter, konstiga kompositioner etc etc. Trots att de får hur tydliga instruktioner som helst..

Min största inspiration:
Ansel Adams, Michael Freeman, Bill Lockhart http://www.bill.lockharts.com/blog/ med flera..

Jag fikar helst:
Hemma framför Photoshop

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier, polfilter, nd filter, blixt, gorillapod, linspapper...och en kamera.. för det mesta. + en dosa snus tidigare, men jag slutade med det för flera år sedan.

Drömbilden är:
En perfekt och dramatisk landskapsbild i Patagonien Ett fantastiskt och unikt karaktärsporträtt av en mycket känd person; Dalai Lama, Mick Jagger etc..

 
Mixed Collection
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS