Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Pisces72
Ålder: 52 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2001-08-30
Senast inloggad:

Brinnande intresse för foto....och vacker skönhet vare sig det är måleri, musik, dans! Har kanske fastnat för foto för att jag målar och dansar uselt!? ;-)

I mitt fotande så brinner jag för att fånga det på bild som inte ögat klarar att se. Infrarött, "suddigt vatten", långa exponeringar där ljuset från väglysen reflekteras i låga moln/dimma. Jag använder gärna labello på ett UV filter, punktbelyser långa exponeringar med ficklampa....försöker helt enkelt hitta nya sätt att utnyttja min utrustning till det yttersta. Jag försöker också i största utsträckning ha med kameran då "ögonblicksbilder" kan vara mycket trevliga. Tror dock att tycke och smak förändrar sig med tiden...så det är inte otroligt att jag till slut skaffar studioutrustning...
Fotandet går även i vågor då jag har en annan stor hobby, gitarrspelande!

Brons igen efter 10 år eller så :)

 
Levande ting....
Vanligt
0 bilder
Nocturnal
Vanligt
1 bilder
Colour
Vanligt
4 bilder
B/W & Infraröda
Vanligt
2 bilder
Makro
Vanligt
3 bilder
Action
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS