Annons
Användarnamn: GSam
Ålder: 67 år
Bor: Mörarp, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1964
Medlem sedan: 2011-12-06
Senast inloggad:

Har alltid fotograferat, och har alltid tyckt det var kul.

Började med lådkamera med 4 x 6 negativ som jag fick av min morfar i 7-årsåldern, vilket jag räknar som mitt debutdatum. Gick sedan via Kodak Brownie, Instamatic, mfl. Köpte en enkel systemkamera för min första lön i 20-årsåldern, tröttnade på vikten och köpte en Minox, sen en Olympus IS-2000 och sen blev det digitalt...

Efter flera kompaktkameror blev det till slut en digital systemkamera i december 2010. Räknar mig ändå som glad amatör. Gillar att ta spontana bilder, det får inte bli för riggat, det gäller att fånga ögonblicket.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Fikar helst? Kaffe o Fahlmans äpplekaka med maräng o vanlijsås. I brist på sagda kaka funkar en mandelskorpa lika bra. I brist på skorpor får det väl bli en slät kopp. Te är också gott... Bara inte Earl Grey... Det skall vara te utan smaktillsatser. Faktum är att ett glas vatten inte heller är så dumt...

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera-stuff... Helt ärligt har jag inte hittat nån bra kameraväska, kanske är det så att man får ha flera olika för olika behov.

Drömbilden är:
En riktigt bra bild på en rovfågel.

 
Kattbilder
Vanligt
9 bilder
Sånt som låter
Vanligt
0 bilder
Smått o gott
Vanligt
0 bilder
Djur o natur
Vanligt
0 bilder
Experiment
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS