Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Zebelon
Ålder: 49 år
Bor: LJUNGBY, Kronobergs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2012
Medlem sedan: 2011-12-18
Senast inloggad:

Har under några års tid uppskattat att ta foton med mina digitalkameror. Under senvintern 2011 väcktes funderingar på att införskaffa systemkamera och efter mycket funderande så slog jag till i början av 2012. Valet föll på en Canon 7D som jag än så länge är nöjd med (har heller inte mycket att jämföra med). Jag har också i skrivande stund (maj -12) inhandlat en blixt, 4 objektiv, stativ och en ordentlig kameraryggsäck. Så nu är jag rustad att ge mig ut och försöka lära mig!

Under det sista halvåret har jag slukat mänder av information och litteratur i ämnet foto och en dag så kanske jag kommer fram till att jag lärt mig något. Mitt huvudmål med fotograferandet är primärt att skaffa en avkopplande hobby som man senare kan utveckla i olika riktningar (fåglar, blommor o bin, sport, action, konst mm). För tillfället är jag dock nöjd med att känna att varje fotodag ger mig rekreation, stimulans och utvecklar mina kunskaper.

Som alltid, hälsningar
/Niklas

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Posering, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
På en filt i gröngräset!

I kameraväskan har jag alltid:
En flaska vatten och en putsduk!

Drömbilden är:
Den illusion som man jagar!

 
Djur
Vanligt
3 bilder
2012
Vanligt
6 bilder
Blandade bilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS