Annons
Användarnamn: Omegamortis
Ålder: 35 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2014
Medlem sedan: 2014-08-30
Senast inloggad:

Hej!

Mitt namn är Fredrik, jag är 26 år gammal/ung. Jag började fotografera i Maj 2014. Jag bor numer i Göteborg sedan 2015. Jag är fortfarande ny när det kommer till fotografering, men jag tycker det är riktigt roligt och jag gillar att utvecklas. Det senaste jag har börjat med är makrofotografering. Ruskigt svårt om ni frågar mig.


Väl mött!
//Fredrik

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
, Nattbild, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Då jag är en nybörjare på fotografering så har jag inte något bästa fotominne. Möjligtvis då jag köpte ett stativ och började experimentera med långa slutartider och en ficklampa.

Mitt sämsta fotominne:
Alldeles i början då alla olika siffror på objektivet och kameran gav mig ångest.

Min största inspiration:
Inspiration? Den var svår. Jag kan väl säga så här: Skräckbilder generellt. Jag har en dragning åt det morbida hållet, vilket jag gärna vill fotografera / retuschera.

Jag fikar helst:
Jag är en missbrukare när det kommer till kaffe. Svart som själen skall det vara! Det får gärna vara en dammsugare/arraksboll till.

I kameraväskan har jag alltid:
Då min kameraväska ännu inte har anlänt så har jag allt som jag behöver ha med mig på kameran. Men när den kommer så kommer den att bli fylld med extra minneskort, extern blixt, objektiv och annat bös!

Drömbilden är:
En nakenbild på Kirsten Dunst. Annars en riktigt fin närbild på en eldtornado, eller en enhörning.

 
Makro
Vanligt
12 bilder
Fyrverkerier
Vanligt
14 bilder
Ett urval av foton
Vanligt
21 bilder
Photoshop
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS