Annons
Användarnamn: yabi
Bor: Uppsala län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2017-03-19
Senast inloggad:

Efter att ha jobbat som professionell fotograf i mer än 3 år för olika företag och organisationer har jag startat mitt eget bolag Bilal Photography (www.bilal-photography.com). Jag har jobbat för Uppsala Nya Tidning (UNT) -Uppsala Vimmel, Västmanlands-Dala Nation i Uppsala och Utrikespolitiska Föreningen där jag har täckt ett antal examensceremonier, gasquer, privata fester, konserter, klubbkvällar, föreläsningar och bröllop. Som eget företag har jag utmärkt mig i porträttfotografering där porträtt på nyfödda, barn, familjer, par och enskilda har tagits.

Jag köpte min första D-SLR-kamera i augusti 2012 och sedan dess har jag aldrig tittat tillbaka. Mitt redskap blev min passion och hjälpte mig att förstå konstens fotografi. För mig handlar fotografering om att bli kär i människorna du vill fånga med din kamera. Om du inte känner en koppling till ditt ämne kommer du aldrig att kunna ta tillfället i akt.

Om du behöver en professionell fotograf är du välkommen att kontakta mig: bilal.photography@outlook.com och 070 062 84 34. Du kan också följa mig på Facebook och Instagram @bilal.photography.sweden.

 
Nikon Lenses
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS