Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Piechal
Ålder: 37 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2004-03-18
Senast inloggad:

Jag går sista året på Mediagymnasiet i Nacka Strand där jag läser mediaprogrammet med inriktning Fotografisk Bild. Hade ingen som helst erferanhet av fotografering innan dess. Iom att jag började hösten -03 fick jag en kamera till låns av min moster. Men som tur var har skolan tillhandahållt andra kameror; småformat såväl som mellanformat och digitala systemkameror.
Har lärt mig så mycket! Allt ifrån "vanlig" fotografering med sv/v-, färg-, och diafilm, till pressad film, blixt- och studiofotografering, olika genres, Photoshop och inte minst att utveckla min egna särpräglade stil inom fotografering.
Min lärare på MG har vart Anna Ledin. Jag kunde inte fått en bättre lärare än henne! Det var tack vare henna jag valde att fortsätta med fotografi och inte grafisk design.
Har haft praktik hos reklamfotografen Toby Maudsley, jobbar nu som innesäljare på SCFF. Tråkigt, ingen ledig tid och ingen kamera. Men jag sparar...

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Blandat färg.
Vanligt
3 bilder
Blandat: sv/v.
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS