Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: benkar
Bor: Årsta
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2004-05-10
Senast inloggad: (visas ej)

Fotograferat till och från under många år, bl.a med "analog" systemkamera och har arbetat med sv/vitt i mörkrummet. Men blev en nytändning när jag kunde skaffa en digital systemkamera för några år sedan, och har mycket att lära...

Fotograferade tidigare mycket kring motorcykelkörning, hojrundor, tävlingar osv men försökte bredda mig. Har med tiden fallit för gamla övergivna miljöer, "k-märkta" och fotograferar gärna detaljer.

Justerar oftast mina bilder, mycket eller lite, i Photoshop, beskärning, justera färg/kontrast, ungefär som när man stod i mörkrummet och valde hårdhetsgrad på pappret och/eller efterbelyste vissa detaljer....

Mitt mål med fotografering är inte att fånga/skapa enstaka "100-poängare", utan att med ett antal bilder försöka förmedla helheten från ett evenenemang eller en plats jag besöker/besökt.

/B

 
Transport
Vanligt
3 bilder
Stockholm
Vanligt
0 bilder
Övergivna platser
Vanligt
7 bilder
På två hjul
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS