Annons
Användarnamn: barret
Ålder: 60 år
Bor: Märsta, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1977
Medlem sedan: 2001-12-05
Senast inloggad:

Fick en trasig Canon FX när jag var 14(1977). Lyckades laga den och blev biten. Håller på fortfarande om än lite till och från. Mest till nu på äldre dar...Efter Canonen blev det Pentax Super A, Canon 650 och sedan Nikon F80. Efter att ha motstått digitalt länge, så har jag börjat med det efter att D100 kommit ner till ett överkomligt pris. Härlig kamera!!!!

Sålde hela Nikon paketet våren 2006 eftersom jag ändå hade en fotosvacka och ville köpa kajaker till gumman och mig själv. Tänkte gå tillbaka till Canon vid tillfälle.

Paddlandet 2006 ledde till att jag startar en agentur för ett kajakmärke Sverige och därmed behöver fota igen för reklambilder m.m. Kul!!

Det blev inte Canon igen!! Klämde och kände och insåg att Nikon har mycket mer att erbjuda med D200 än alternativet 30D från canongänget. Sorry...Nu är det beställt D200, 17-35 2.8, 50 1.4D och Ridata 2GB CF, Manfrotto colfiber igen med 322-grepp.

Äntligen tillbaka till Canon och det känns helt rätt!! EOS 7D mm.m. Härlig kamera!

Ojojoj..... Bantat!! Har nu Canon S110, Fujifilm HS50EXR och Fujifilm X20. Skitroliga allihop!!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Vilda djur, Action / Äventyr

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Cairo, Egypten
Vanligt
0 bilder
Naturens små konstverk
Vanligt
2 bilder
Folk
Vanligt
0 bilder
Diverse blandat/resor
Vanligt
0 bilder
Första Digital Inspiration
Vanligt
0 bilder
Tilos, Grekland
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS