Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: torparen
Ålder: 88 år
Bor: Hjältevad, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2004-05-23
Senast inloggad:

Är en glad pensionerad skåning, numera bosatt i Sveriges metropol. Metropolen lyder till namnet Hjältevad, en ort med ca 150 innevånare. Hjältevad ligger ca 2,5 mil öster om Eksjö.

Eftersom jag är pensionär och bor i eget hus, är min fritid starkt begränsad. Är ägare till en hund rasen lagotto romagnolo även känd som tryffelhund. Härstammar från Italien där den från början, långt tillbaka i tiden hade bebämningen italiensk vattenhund. Vattenhund stämmer hon kastar sig allt som liknar vatten. Kameran jag använder är en Canon EOS 50D. Foton (RAW) revideras i Element 117 och Lightroom 5. Är ingen så kallad fotonörd exvis då det talas om vinjettering kan jag inte se var felet är. Jag fotograferar mest på resor och utfärder, samt på mina cykelturer med hunden (Selma).

Är också intresserad av flugfiske men har på grund av bristande företagsverksamhet är det länge sedan jag svingade flugspöet.

Jag har ett men som man inte talar om. Såhär är det om jag har ADHL eller en massa andra handikapp så är det helt ok att berätta om dessa. Men om man har mentala problem (manodepressiv) som jag är tals det inte gärna om det. Jag bryter isen min bästa medicin utan biverkningar är Selma. Varför detta jo det är orsaken till att jag inte kommer i gång med flugfisket, roligt men ack så besvärligt.

Du som känner igen dig skriv gärna några rader i gästboken.

ANNONS