Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Stucco
Ålder: 65 år
Bor: Gävle, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1978
Medlem sedan: 2004-10-05
Senast inloggad:

Är Press-fotograf i grunden och har plåtat massor av musik bilder på rock artister genom åren. Debuterade i bokform i höstas med boken "SCEN" som handlar om mitt liv som "Rockfotograf" En tegelsten på 256 sidor i A4 storlek snyggt formgiven av Jonas Lindblad.
Finns att köpa på Ginza.se för det otroliga priset av 99:- just nu

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag var 15 år och var på Björn Skifs konsert i Hofors folkets park. Jag vet inte vad som föll i mig men jag ljög att jag var fotograf för vakterna och de släppte in mig till Björn. Detta resulterade i att jag förstod att detta ska jag göra om mera. Vilket jag gjorde och efter två år så hade jag arbete som fotograf. Och mitt första skivomslag var just Björn Skifs.

Min största inspiration:
Frank Zappa

Drömbilden är:
Att få plåta Paul McCartney privat

 
Musik bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS