Annons
Användarnamn: Missmala
Ålder: 38 år
Bor: Östr Frölunda, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-01-01
Senast inloggad:

Har alltid varit intresserad av foto. Min första kamera var en Konica kompaktkamera (minns inte modelllen) som hade alldeles för stor brännvidd och aldrig satte skärpan där man ville ha den. Men jag fotade lika glatt för det och har x antal fotoalbum fylda med bilder på, tja - allt!
När det var dags att börja på gymnasiet blev, så klart, medialinjen med fotoinriktning. Var väl långt ifrån bäst i klassen, men nån bra bild blev det väl och ett och annat om kameror, komposition och färg fastnade innanför pannbenet. I studentpresent fick jag min, numera, älskade kamera - Konica Minolta Dimage Z5 och nu fotar jag som aldrig förr! Fortfarande inte alltid med bra resultat, men roligt är det =)

Försöker hålla mina bilder så omanipulerade som möjligt. Beskärning, ändring av nivåer och mättnad är oftast det enda jag gör med mina bilder. Vill heller inte ändra på redan upplagda bilder, försöker istället ta åt mig och lära av felet och göra bättre nästa gång jag fotar.

Vem är jag?


Mina intressen:


Mitt sämsta fotominne:
Jag hade som skoluppgift att fota en lokal kändis så en eftermiddag åkte jag upp till Elfsborgs fotbollsträning och fota några av spelarna. Det var jättenervöst! Dock blev det nåt fel och när jag hade framkallat rullen var det bara en lång vit remsa utan en enda fotbollsspelare på =( Som tur var var Riks FM Zoo på besök i Borås några dagar senare så jag kompenserade förlusten genom att fota Gert Fylking

 
Lördagstripp
Vanligt
0 bilder
Gamla mörkrumsarbeten
Vanligt
0 bilder
Pentax ME Super
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Blandat
Vanligt
3 bilder
Grävmaskinen
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS