Annons
Användarnamn: XaZe
Ålder: 35 år
Bor: Västerhaninge, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2006-05-03
Senast inloggad:

Mja, vad ska man skriva.. Är en kille från Stockholmsregionen som hamnat i detta intresse. Har inte hållt på speciellt länge, och fotar mest för intresset. Jobbar för tillfället ihop för att få fotoväskan så komplett som möjligt :). Frågor -> Skicka Meddelande!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Detta måste nog vara då jag tog min första bild som jag vart riktigt nöjd med (för att vara så okunnig). Bilden finns i mitt fotoalbum (Humla).

Mitt sämsta fotominne:
När jag var tvungen och tvärbromsa med bilen, och kameran med mitt nyinköpta 70-200/4 L USM låg på sätet bredvid, vilket medförde att allt åkte ner med en smäll på golvet. Det "sämsta" var väl att jag fick panik för en sekund (trodde allt gått åt helv*tte), men det klarade sig :)

Min största inspiration:
Fotosidan.se och medlemarna :)

Jag fikar helst:
Med kameran i väskan på ryggen!

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera, Objektiv, Rengöringsduk, Batteriskydd, Minneskorts-etui, USB-kabel, Dokument om lagar (SFS-nr: 1960:729 och 1978:800)(utifall att folk börjar klaga på ens fotobeteende! ;P)

Drömbilden är:
Märker jag när jag tar den och blir miljardär ;)

 
Övrigt
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Natur och djur
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS