Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: O.Olsson
Bor: Huddinge
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2002-06-17
Senast inloggad:

Fuji 605N->CANON F1->F1New->D50E->D30->D60->10D->1DmkII->1Ds mkII.
Har fotograferat av och till sedan jag var en 11-12 år då jag fick en Fuji 605N av min far. Jag hade ett långt uppehåll i min fotograferande innan min familj blev med hund och jag hade som krav att även bli med ny kamera.
Det blev en 50E som sedan i rask takt bytts ut mot en D30 som sedan blivit ersatt av en D60. Den har ersatts av en 10D som just nu kampar i samma väska som mitt senaste tillskott en 1DmkII
Fotograferingen är mitt vattenhål där jag laddar mina batterier samt ger mig en möjlighet att fånga alla de intryck och bilder som dyker upp i min omgivning.
Fotograferingen har har blivit mer och mer allvarligt då jag börjat att göra fler och fler jobb och fått blodad tand.
Sedan är jag inte riktigt säker på om jag skulle villja ha kravet att hela tiden känna att fotandet skall leda till att jag åtminstånde har blodpudding på bordet dvs ha det som hel tids yrke.
Tror att jag kanske skulle tappa drömmarna och längtan att få komma ut och fota.

 
Vinter Fåglar
Vanligt
3 bilder
Fönster från världen
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS