Annons
Användarnamn: F71
Ålder: 53 år
Bor: Oviken, Jämtlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1986
Medlem sedan: 2006-10-27
Senast inloggad:

Har tyckt om att fotografera sedan jag var liten. Men vem gör inte det? Fast det har tidigare varit en hobby jag tagit ganska lätt på. En hobby som periodvis hamnat i skymundan. De sista åren har, först med en digitalkompakt och därefter med en digital systemkamera , denna hobby slagit ut i full blom.

Gillar många fotostilar, men eftersom det är så härligt att vara ute i naturen, så är det framförallt dit som jag och min sambo beger oss på fotoutflykter. Oftast åtföljda av en termos med tillbehör.

Näst på tur att utforska mer står nog gatufoto, och framförallt då gamla industrimiljöer.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Linux och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En kväll när jag var på två - av mig ofta besökta - utflyktsmål. Allting stämde. Såg bilder där jag tidigare gått förbi. Det var själva känslan, en balans mellan lugnt metodiskt åskådande och en fotoglädje där jag visste att jag gjorde rätt alldeles innan jag tog bilden. Nåja, det har bara hänt en gång hittills, men förhoppningsvis blir det fler sådana dagar framöver.

Jag fikar helst:
I naturen.

I kameraväskan har jag alltid:
För mycket att släpa på.

Drömbilden är:
Det finns ingen drömbild. Tror jag. Bara en strävan efter att ta nya bilder som blir favoritbilder för stunden.

 
Mellan himmel och jord
Vanligt
2 bilder
Djur & Natur
Vanligt
3 bilder
Stämningar
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS