Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: nithro
Ålder: 47 år
Bor: Orsa, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-01-10
Senast inloggad:

Välkommen document.write( USER_LOGIN );

Vem är jag?
En dalmas som klassar sig som total nybörjare. Just nu försöker jag lära mig att fotografera bättre, och kanske tänka lite innan kortet tas. Under tiden passar jag på att titta på kort här och försöka få lite inspiration.

Favoritmotiv nu är natur och barnen, men barnen vill inte ofta som jag vill, 4-åringen vill bara hoppa runt och lillen skriker fortfarande mest.

Om mina kommentarer på bilder så är det så som jag uppfattar bilden, men som sagt så är jag inget proffs, inte ens i närheten.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Växter
Vanligt
2 bilder
Djur
Vanligt
4 bilder
Familjen
Vanligt
0 bilder
EOS 400D
Vanligt
4 bilder
Jon
Vanligt
0 bilder
Äldre kort med en S45
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS