Induro Carbon 8x C-014: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Recensioner > Stativ > Stativ > Induro Carbon 8x C-014
Recension / Test / Priser / Fakta

Induro Carbon 8x C-014


Summering

Ett lätt men stadigt stativ med 4-delade stativben i kolfiber och med tätade skruvlås för att låsa benen. Otroligt hög kvalitet och dessutom betydligt lättare än motsvarande manfrotto eller velbon ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Ett lätt men stadigt stativ med 4-delade stativben i kolfiber och med tätade skruvlås för att låsa benen. Otroligt hög kvalitet och dessutom betydligt lättare än motsvarande manfrotto eller velbon och där är inte ens tätade skruvlås på benen. Vikten stativet klarar att lastas med är 4kg och utan stativhuvud får man ner det till 45cm.
Det ingår spikfötter som man kan byta ut gummifötterna mot med medföljande verktyg i en liten väska. Dessutom en stativväska och bärrem där stativet får plats med stativhuvud monterat.

Ett bra stativ för dig som reser mkt och ex. vill få plats med det i en väska och som använder utrustning som väger under 4kg.

Tillverkarens produktsida

Recensioner

Dennis Nilsson
2008-01-16 Dennis Nilsson

Att använda: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: Lätt, litet ihopfällt, stabilt, hög kvalitet, vatenpass, kompass
MINUS: Bara "benvärmare/skydd" på ett ben

Ett kolfiberstativ som är betydligt lättare än sina konkurenter. Dessutom är det vara väldigt hög kvalitet.
Jag letade efter ett otroligt lätt men ändå riktigt stabilt stativ. Anledningen var att jag alltid lämnat kvar stativet hemma annars, speciellt när jag är ute och reser. Induro var okänt märke för mig men jag är ingen expert men efter att ha åkt till YFO och tittat på det så slog jag till direkt. Förstår däremot inte varför det finns infälld kompass i stativet men kan ju vara bra om man går vilse i regnskogen kanske.

Liknande produkter: manfrotto 190MF4, Velbon Sherpa PRO CF-545, Sherpa PRO CF-540 (tas ej in av distributör till sverige)

Köpt hos: YFO

Pris: 3390

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.

Ägare

Medlem Lagd i kameraväska +
Dennis Nilsson 2008-01-14 08:51:06
assars 2010-01-06 12:24:40


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS