Bortom redan - Jan Töve: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan

Annons
Recensioner > Böcker & Tidningar > Bildböcker > Bortom redan - Jan Töve
Recension / Test / Priser / Fakta

Bortom redan - Jan Töve


Summering

Följ med på en resa bland otroliga foton från Grönlands isberg, Namibias öken, Nordamerikas vildmark till boklöv i Västergötland. Stora landskap och små detaljer från den natur som vi bor i. En ...

Läs mer


Betyg


Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Följ med på en resa bland otroliga foton från Grönlands isberg, Namibias öken, Nordamerikas vildmark till boklöv i Västergötland. Stora landskap och små detaljer från den natur som vi bor i. En fantastisk bok om naturens dynamiska växelspel med foton av Jan Töve.

I sin bok, Bortom redan, skildrar Jan Töve områden och miljöer som oavsett geografiskt läge befinner sig "bortom redan". Han tar oss med till Grönlands isberg, Namibias öken, Tasmaniens vresiga vegetation och North Carolinas träskmarker, men han lyfter också fram märkvärdigheten i den vanliga och till synes triviala natur som vi alla har runt där vi bor och som för Jan Töve är Västergötland, där han är född och uppvuxen.

Boken innehåller över 100 färgfoton, och här delger Jan Töve oss sina tankar och funderingar kring naturens geometri, kaos och ordning. Som inspirationskälla har han haft den moderna kaosforskningen. Bilderna rör sig i ett gränsland mellan ytterligheter – mellan dag och natt, stort o litet, mjukt och hårt, mellan fult och vackert, en personlig tolkning av naturens geometri, dess kaos och ordning.

Jan Töve är en av Sveriges absolut duktigaste naturfotografer och skildrar i boken olika miljöer i olika länder och årstider. För dig som söker inspiration, behöver nya uppslag eller vill se riktigt högkvalitativa och underbart vackra bilder är detta den rätta boken.

Jan Töve är medlem i Naturfotograferna och Naturfotografernas Bildbyrå. 1995 utsågs han till Årets Nordiska Naturfotograf.

Artikelnummer 9789197301152
Författare: Töve Jan
Fotograf: Töve, Jan
Språk: Svenska
Utgiven 2001-11, Nya Vyer
Inbunden, sidor. 286x250x18 mm

Tillverkare: Neva Books & Pics

Recensioner

XX
(Inga recensioner inlagda)

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS