Samsung Galaxy NX: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan

Annons
Recension / Test / Priser / Fakta

Samsung Galaxy NX


Summering

Androidbaserad spegellös systemkamera med aps-c sensor på 20mp



Betyg


(4/5)
(3/5)
(4/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Androidbaserad spegellös systemkamera med aps-c sensor på 20mp

Tillverkarens produktsida

Recensioner

2014-09-20 Fredrik AVT

Att använda: 3 Hållbarhet: 4
PLUS: Stor fin TFT med naturtrogna färger. EVF med samma färgbalans som TFT. Mestadels säker AF. Enkel mjukvaruuppdatering (Android), bra möjlighet till redigering i kameran, prisvärd optik. Följsam touch funktionalitet.
MINUS: Sensorn tillhör de brusigare på högre ISO. EVF har måttlig förstoringsgrad. Ibland registreras inte tagna bilder. Långsam uppstart om helt avstängd.

Samsung tenderar att göra väl ihopsatta produkter med bra kvalitetskänsla om än inte design på toppnivå. Trevligt att kunna lätt dela med sig av bilder utan att behöva kommunicera med annan apparat först - både wifi och 3G/4G inbyggt. EVF har på pappret inte högsta upplösning men upplevs skarp. Lite färgsläpning/ eftersläpning vid panorering. Fantastisk TFT. Jag tycker om konceptet i det att antingen har man en liten TFT för att kunna ha stora knappar med mycket plats för handen eller också har man bara TFT som här. Mellantinget med stor TFT och pilliga knappar som är modernt idag tilltalar mig inte. Touch är väldigt responsiv. Bred, men inte tjock så får plats i kompaktkameraväska beroende på objektiv. Snabb laddning trots batteri med hög kapacitet. Med dagens pris (6790:-) är den prisvärd, men inte till ursprungspriset på runt 13.000:-.

Pris: 6790

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS