Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Abstinens o "synfel" ??

Nä det är inte så farligt som det låter men idag så fick jag tummen ur ock lämna in kameran på en väl behövlig service och rep av bild stabilisatorn bla och abstinensen ja den börjar väl komma lite smått man ser motiv hela tiden  och man vet att man inte kan fånga det på bild . Men jag hoppas att jag får tillbax den innan den 3/3 då är det nostalgi isracing igen i Filipstad . Och vadå synfel ?? Nä det är inte så allvarligt där heller men jag har märkt en grej som jag inte riktigt vet hur jag ska förklara men gör ett försök . Och vad jag märkt ibland på vissa bilder som mina egna och även bilder upplagda här på FS och det är att det blir liksom något som liknar en "gloria" runt vissa motiv el så blir  små mysko hårstrå tunna krumilurer runt tex en fågel men när man förstorar bilden så är fenomenet bort vad bereor detta på min syn el är det något med skärmen som spökar . Har dock svårt att tro att det är synen för jag kan kika på ett par bilder och sedan gå tillbaks till bilden och se samma fenomen igen . Någon som har upplevt liknande fenomen ???

Må best ni som läser min blogg 

Mvh Affe bilfotografen 

Inlagt 2012-02-10 00:19 | Läst 1461 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Så vacker den är! Har du blivit Affe Blomsterfotografen? :-)
Hoppas du får tillbaka din kamera snabbt! Borde skicka in min men vill ju inte vara utan den en enda dag.
Trevlig helg!
//ewa
Svar från Affe.R 2012-02-10 17:00
Nej då ingen blom fotograf här inte HeHe . skämt åt sido så vart jag inspirerad av Heléne Alklids bilder då jag gillar hennes macro bilder på bla blomor :O) . Och jag har haft ånges i flera månader men jag kände att nu eller aldrig så måste jag lämna in kameran och jag hoppas oxå att jag får tillbaks den snart helst igår HaHaHa
Vad bra att du lämnade in kameran på service, hoppas den kommer tillbaka snart...
Kan det vara ögonen som är överansträngda, känner igen fenomenet men har inte
forskat vidare om det.
Ha en bra helg !
Svar från Affe.R 2012-02-10 20:11
Vet inte men något mysko är det men om det nu skulle vara ögonen varför kommer inte fenomenet på alla bilder utom bara på vissa och som jag skrev jag kan tex kika i en blogg med fler bilder och då ser jag bara fenomenet på en bild . Och om jag förstorar bilden då är den normal och när jag "krymper" den då återkommer fenomenet mycket iriterande
Ja det känns skönt och äntligen fått tummen ur o lämna in den och jag håller tummarna att jag hinner få tillbaks den före den 3/3 då jag gärna vill få lite fina bil vinter bilder från Filipstad